ss

ss

lauantai 16. helmikuuta 2013

Pitkästä aikaa - taas kerran

Hei taas pitkästä aikaa:) Blogi on jäänyt aivan hunningolle kiireisen työelämän takia eikä kiire ole hellittämässä lähiaikoinakaan. Ehkä parin kuukauden päästä alkaa helpottaa. Kuten sanottu blogi on hunnigolla enkä ole jaksanut paljon muidenkaan blogeja lukea. Mutta kyllä se tästä.

Ystävänpäivänä päättyi moni sytomyssykampanja, mutta onneksi tämä paikallinen jatkuu vielä pari kuukautta; muuten olisivatkin myssyni myöhästyneet.



Tässä ovat toistaiseksi valmistuneet myssyni. Aikaisemmin esiteltyjen lisäksi joukkoon on liittynyt pari uutta Bravo-myssy sovellusta Colorado-langasta sekä useita eri kokoisia Juulian helminauhapipoja. Kyseinen malli oli suosikkini Seijasiskon sytomyssykyselyssä, joten pitihän mallia itsekin kokeilla. 

Neuloin ja virkkasin nämä myssyt putkeen, joten välillä kaipasin jotain muuta neulottavaa ja päätinkin tehdä sormikkaat lahjaksi. Lahjan saaja oli hukannut edelliset hänelle tekemäni, joten olikin sitten uusien aika. 

Käsineiden ohje on odottanut vuoroaan ainakin viisi vuotta, mutta nyt löysin sen kansiosta. Lankaakin löytyi omista varastoista tietenkin, Novitan Floricaa. 



Käsineiden saaja on onneksi paljon sirokätisempi kuin minä, joten toivon näiden olevan hänelle sopivat. 

Talven pakkasten myötä blogikoirakin on löytänyt lempipaikkansa: